Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Επιστροφές προϊόντων

Προτεραιότητα μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας, καθώς θεωρούμε πως με αυτό τον τρόπο θα επιτύχουμε μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας μαζί σας και θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας στον κλάδο. Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο μας.

 

Ακυρώσεις παραγγελιών

 

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

 

Γενική πολιτική επιστροφών

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα εμπορεύματα που αγοράσατε εντός 14 ημερών, κατ’ ανώτατο χρονικό περιθώριο, από την ημερομηνία παράδοσης των εμπορευμάτων.
(άρ. 4 παρ. 10 ν.2251/1994).
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα καθώς σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς του προϊόντος στο χώρο μας. 

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, ή αποστολής λανθασμένων εμπορευμάτων ή εμπορευμάτων που έχουν ελάττωμα ή δεν αντιπροσωπεύουν  αυτό που έχετε παραγγείλει, έχετε δικαίωμα να τα επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την καταβολή του ποσού που πληρώσατε. Στην περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραλάβει έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί η αρχική του κατάσταση δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Τα προς αντικατάσταση/επιστροφή εμπορεύματα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, πλήρη, χωρίς φθορές και στην αρχική συσκευασία που τα έχετε παραλάβει. Η συσκευασία τους δεν θα πρέπει να έχει καταστραφεί. 
Επιπλέον, θα πρέπει τα εμπορεύματα προς αντικατάσταση/επιστροφή να συνοδεύονται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Αν πρόκειται για εμπορεύματα που έχουν αγοραστεί με τιμολόγιο θα πρέπει να μας τα επιστρέψετε με έκδοση δελτίου αποστολής. Πριν από κάθε επιστροφή, σας προτείνουμε να μας καλέσετε τηλεφωνικά για να συνεννοηθούμε για τις λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και η αντικατάσταση πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την παραλαβή σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.10 του ν.2251/1994,  και αφού έχουν τηρηθεί όλες οι πιο πάνω προϋποθέσεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην κάνουμε δεκτές τις επιστροφές που δεν τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Τέλος, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά προϊόντα.

Διαδικασία επιστροφής

 

  1. Επιστρέψτε τα εμπορεύματα εσωκλείοντας την απόδειξη λιανικής πώλησης (αν είστε ιδιώτης) ή σχετικό δελτίο αποστολής (αν είστε εταιρεία) εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων.
  2. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα δέματα που πιθανόν χαθούν κατά την επιστροφή πριν αυτά φτάσουν σε εμάς. Γι’ αυτό συνιστούμε να συνεννοηθούμε τηλεφωνικά για την εταιρεία  courier που θα χρησιμοποιήσετε για την επιστροφή.
  3. Η αξία των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων θα συμψηφίζεται με την αξία των εμπορευμάτων που θα σας αποσταλούν εκ νέου.
  4. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα καθώς σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς του προϊόντος στο χώρο μας. 
  5. Τα είδη προς επιστροφή θα πρέπει να αποστέλλονται στα παρακάτω στοιχεία: 

                 Χριστόπουλος Ιωάννης  

                 Πρωτεσιλάου 75 & Πάριδος 63, Ίλιον  13122 

                 2102626897

 

Σε κάθε περίπτωση για οτιδήποτε χρειαστείτε και για κάθε σας απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος