Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Κατηγορίες blog
Αναζήτηση blog

Διακόσμηση σπιτιού με καθρέφτες και ρολόγια τοίχου!

Καταχωρήθηκε στις5 Έτη πριν από
Αγάπη0
Διακόσμηση σπιτιού με καθρέφτες και ρολόγια τοίχου!

Διακόσμηση σπιτιού με καθρέφτες και ρολόγια τοίχου!

Ήρθε η ώρα για φθινοπωρινή ανανέωση και οι προτάσεις για διακόσμηση με καθρέφτες και ρολόγια τοίχου υπόσχονται να ζεστάνουν, να μεγαλώσουν και να φωτίσουν το χώρο σας!

Ρολόγια τοίχου

Για άλλους είναι αγχωτικό, για άλλους απαραίτητο, άλλοι το βλέπουν σαν κόσμημα κι άλλοι σαν διακοσμητικό. Όπως κι αν έχετε το μυαλό σας το ρολόι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε αποφύγετε το χρόνο που κυλάει.

Αφού λοιπόν ένα ρολόι είναι απαραίτητο σε ένα σπίτι γιατί να μην φανεί και χρήσιμο στη διακόσμησή του; Μικρά ή μεγάλα, vintage ή μοντέρνου σχεδιασμού είναι ικανά να προσδιορίσουν αισθητικά έναν χώρο αλλά και να του δώσουν ένα sophisticated ύφος.

 

 Η θέση τους μπορεί να είναι είτε πάνω στο τζάκι, είτε στην είσοδο ή ακόμα και σαν διακοσμητικά στο υπνοδωμάτιο. Με μία ματιά στο christopouloshome.gr θα βρείτε διάφορα ρολόγια σε πολλά μεγέθη, σε κλασσικά ή πιο πρωτότυπα σχέδια. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας κι αναλόγως συνδυάστε το με άλλα ρολόγια, με κάδρα, πίνακες ή αφήστε το μόνο του – σε περίπτωση που μπορεί να σταθεί χωρίς “διακοσμητικά συμπληρώματα”.

Καθρέφτες

Οι καθρέφτες αποτελούν μια πολύ ωραία λύση διακόσμησης σπιτιού, καθώς πάντα μας μένουν τοίχοι άδειοι, στους οποίους δεν ξέρουμε τι να βάλουμε και πώς να δώσουμε το προσωπικό μας στυλ σε όλες τις γωνιές του σπιτιού.

Είναι μια όμορφη και οικονομική λύση που προτιμούν πολλοί, καθώς αφ’ ενός μεγαλώνει το χώρο δείχνοντας τον μεγαλύτερο πιο φωτεινό και ζεστό, αφετέρου με μια όμορφη σύνθεση από καθρέπτες μπορεί κανείς να διακοσμήσει ολόκληρο τοίχο!

Στο christopouloshome.gr υπάρχουν πολλοί μικροί και μεγάλοι καθρέφτες για να διαλέξετε, εάν προτιμάτε να κάνετε μια σύνθεση σε ένα σημείο του σαλονιού ή του υπνοδωματίου.

  

Αρχικά, όταν πρόκειται να αγοράσετε έναν καθρέφτη πρέπει να σκεφτείτε δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Πού έχετε σκοπό να τον κρεμάσετε και πόσο χώρο έχετε στο συγκεκριμένο σημείο. Έτσι θα βρείτε το σωστό σχήμα και μέγεθος.

Αν θέλετε να αποφύγετε τα κλασσικά για τη διακόσμηση του σαλονιού και να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη πάνω από έναν καναπέ αντί για έναν πίνακα, μπορείτε να τον βάλετε κατά μήκος όσο είναι και το μήκος του καναπέ για να δώσετε έμφαση σε αυτό το σημείο.

Στην διακόσμηση δεν υπάρχει χρυσός κανόνας. Καθένας επιλέγει ανάλογα με το χώρο και το γούστο του. Γι’ αυτό το λόγο στο christopouloshome.gr σας προσφέρουμε πάντα τη μεγαλύτερη δυνατή συλλογή σε ότι χρειαστείς για να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου γούστο και χώρο.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος